Vind een verkooppunt in je buurt

Producent in de kijker

Verhaal
Het verhaal van zuivelboerderij MELK KAN! in Kinrooi

Ester en Thomas komen zelf niet van een boerenfamilie, noch van Limburg, en toch hebben ze een succesvolle zuivelboerderij opgericht in onze provincie. Met MELK KAN! willen ze mensen weer de meerwaarde van een boerderij laten voelen. 

Verhaal
Het verhaal van Hoevewinkel Machiels in Beverlo
Ann en Tom voorzien de streek al jaar en dag van lekkere aardappelen. Hun vleespakketten van runderen van eigen kweek worden vacuüm verpakt door de slager en zijn een hit in menig huiskamer!
Verhaal
Het verhaal van Wintershoeve in Paal
Dirk nam het melkveebedrijf van zijn ouders over in 1999. Na enkele jaren besloot hij om ook de kaart van het roomijs te trekken. Vandaag is het lekkere ijs van Wintershoeve een begrip in Paal en omstreken.
Verhaal
Het verhaal van Brouwerij Kerkom in Sint-Truiden
Mark proefde meer dan dertig jaar geleden voor het eerst Belgisch bier. Hij was zodanig onder de indruk dat hij droomde van een eigen brouwerij. Zijn vrouw droomde van een eigen café en jaren later kwam hun beider droom uit: Brouwerij Kerkom!  
Verhaal
Het verhaal van Natuurbakkerij Herteleer in Genk
Bij Natuurbakkerij Herteleer staat gezondheid centraal in alles wat bakker Peter en zijn vrouw Ann hun klanten aanbieden. Je koopt er heerlijke ambachtelijke broden van biologische granen en suikervrij gebak (volgens een zeer uniek recept!) en een prachtig uitgebreid gamma van artisanale en biologische voedingsmiddelen en lokale verswaren in de delicatessenwinkel.

Recepten

Vegetarische lasagne met spinazie
Lenterisotto met kip en champignons
Crumblerepen met frambozen en blauwe bessen
Originele meeneemsalade
Miniquiche met kip, prei en kaas
Perentaart met speculaas