Vind een verkooppunt in je buurt

Producent in de kijker

Verhaal
Het verhaal van de Winnerhoeve in Hechtel-Eksel
De asperges van de Winnerhoeve worden in Limburg maar ook in de Duitse Moesel met veel plezier verorberd. Voeg daar nog heerlijke producten van collega’s en Duitse Moeselwijn aan toe, en je hebt een overheerlijke combinatie.
Verhaal
Het verhaal van bakkerij Vangronsveld in Bilzen
Jong geleerd, nog lang niet gedaan: Bert van bakkerij Vangronsveld heeft grootse plannen voor de toekomst. De bakker van Limburgse specialiteiten zoals de zoete mikkemannen en zijn eigen ambachtelijke creatie, ‘Gronske Fit’, gaat zijn zaak volledig vernieuwen om zijn klanten nóg beter te servicen.  
Verhaal
Het verhaal van blauwe bessenplantage Schrijnwerkers in Meeuwen-Gruitrode

Bij Schrijnwerkers koop je verse blauwe bessen in de automaat of pluk je ze – nóg verser – zelf van het veld. Frans en Ruth zorgen al jaren voor bessen en verwerkte producten van hoge kwaliteit. En daar komen mensen van kilometers ver voor langs.

Verhaal
Het verhaal van Fruitdas in Borgloon
Wim, Wim en Jeroen produceren smaakvolle appelcider, -sap en stroop op een zo duurzaam mogelijke manier. Hoe ze dat doen? Door fruitoverschotten van hoogstamboomgaarden te verwerken en te verdelen via lokale markten, lokale winkels en horecazaken. Of hoe een jeugdbewegingsactiviteit uitgroeide tot een bedrijf.

Recepten

Bloemkoolpizza margherita
Herfstige pompoenmuffins met pecannoten
Gegrilde bloemkoolsteak met honing en kruiden
Groentenfrietjes van knolselder, rode biet en wortel
Trifle van appel, honing en mascarpone