Vind een Producent in je buurt

Producent in de kijker

Verhaal
Melk Kan!

Ester en Thomas van zuivelbedrijfd MELK KAN! werken samen met kaasmakerij Catharinadal, maar brengen hun melk ook zelf aan de man via een koelwagen op de markt. Daarnaast koop je op hun erf melk en andere zelfgemaakte zuivelproducten recht van de koe.

Verhaal
Blauwbessen Indekeu

Ieder jaar in de zomer kan je terecht bij Blauwbessen Indekeu voor een leuke uitstap met het hele gezin. Spring op je fiets en ga zelf blauwbessen plukken op het veld van Hilde. Daarnaast verkoopt ze er ook het hele jaar door op afspraak flessen blauwbessensap.

Verhaal
Natuurbakkerij Herteleer
Bij Natuurbakkerij Herteleer staat gezondheid centraal in alles wat bakker Peter en zijn vrouw Ann hun klanten aanbieden. Je koopt er heerlijke ambachtelijke broden van biologische granen en suikervrij gebak (volgens een zeer uniek recept!) en een prachtig uitgebreid gamma van artisanale en biologische voedingsmiddelen en lokale verswaren in de delicatessenwinkel.
Verhaal
Brouwerij & Stokerij Wilderen

Mike en Roniek Janssen zijn trotse eigenaars van één van de meest gekende brouwerijen en stokerijen van Limburg. Samen laten ze hun klanten genieten van een goed glas in het Brouwerijcafé of gewoon gezellig thuis.

Bee at den Hof
Samen willen wij (Bart en Eef = BeE) mensen terug in contact brengen met de natuur (Back 2 Nature, met ons 2’en) en het mooie wat ze ons te bieden heeft.
't Kiezelke
Wij zijn sinds april 2020 gestart met onze hoevewinkel. Wij verkopen vlees van eigen dieren en ook groenten en fruit van collega's.
't Bommerhof
Dit familiebedrijf is gelegen in een prachtige landelijke omgeving te Borgloon, omringd met schitterende kasteelhoeves en de tranendreef. Er worden vooral aardbeien, appels en peren geteeld.   
Wijndomein Vlijtingen
Herman en Heidi startte in 2014 met de aanplant van 4,5 ha. wijngaarden. Nu staan er 20.000 stokken van klassieke rassen. Hier maken ze, met groot respect voor de natuur, witte en mousserende kwaliteitswijnen van.
Verhaal
Wintershoeve

Dirk en zijn gezin runnen een melkveebedrijf en produceren runds-en kalfsvlees, zuivel en overheerlijk roomijs. Hun producten worden met liefde aan de man gebracht in hun hoevewinkel.

Verhaal
Brouwerij Kerkom

Sinds 1878 is Brouwerij Kerkom de plaats bij uitstek voor levensgenieters. Mark verwelkomt je graag in de brasserie met een goede pint en een hapje. Elk bier wordt nog met de hand gebrouwen en dat proef je.

Verhaal
Hoevewinkel Machiels
Tom en Ann runnen sinds enkele jaren Hoevewinkel Machiels. Zij telen aardappelen en je kan bij hen ook rundsvleespakketten van eigen kweek aankopen. Hun Belgische wit-blauwe runderen grazen het overgrote deel van de tijd buiten en dat zorgt voor lekker mals rundsvlees!
Producten
Afzetmarkt
Loading...
Producten

Zuivel & eieren

Producten

Fruit

Vlees & vis

Automaat beschikbaar

't Gebroek

Zuurbroekstraat 11

3690 Zutendaal


Producten

Granen

Zuivel & eieren

Sappen & siropen

Producten

Fruit

Zuivel & eieren

Automaat beschikbaar

Producten

Zuivel & eieren

Brood en gebak

Producten

Fruit

Vlees & vis

Zuivel & eieren

Groenten

Confituur, honing en stroop

't Mulke

Molendijk 45

3960 Hamont-Achel


Producten

Zuivel & eieren

Producten

Sterke dranken

100% Kriekensap

Schoolstraat 84

3540 Herk-de-Stad


Producten

Fruit

Sappen & siropen

Producten

Fruit

Groenten

Loading...