Wijndomein Wideux is een kleinschalig wijndomein, met een grote diversiteit aan druivenrassen. De kleinschalige aanpak staat hier dan ook garant voor een kwalitatief eindproduct.
Bij hoeveslagerij Sint-Annahof vindt u naast het eigen gekweekt lamsvlees en artisanaal bereide charcuterie ook rundsvlees Blonde d'Aquitaine, varkensvlees Duroc, schapenmelkproducten en enkele streekproducten
Buva bestaat sinds 1983, het familiebedrijf produceert ambachtelijke fijne vleeswaren. De producten worden handmatig gemaakt. Ze produceren onder andere paté, worsten en vleesbroden.
Bij de Korhaan werken ze enkel met natuurlijke grondstoffen. De jenevers, likeuren en advocaten worden op basis van aloude recepten en traditionele productiewijzen gemaakt.
In 2003 startte Mia met het bereiden en verkopen van ambachtelijk roomijs en ijstaarten op de hoeve. Haar assortiment werd ook uitgebreid met frisco’s en sorbets. Ook verzorgt zij graag jullie feest met haar ijskar! In de zomer van 2018 kan ze jullie 24u op 24u / 7 dagen op 7 voorzien van roomijs in haar roomijsautomaat. Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen! Welkom!
Hilde en haar echtgenoot Sooi besloten in 1986 om een aspergebedrijf te beginnen. Met succes, want als je nu een witte asperge verorbert, is de kans groot dat deze bij Bries-Tijskens werd geteeld!
Stille wijnen, bubbels en spirits van topkwaliteit met een leuke kwinkslag. Kleine oplages van originele producten die onder begeleiding van een franse oenologue tot in uw glas geraken. Wijnen op basis van de klassieke Pinot rassen en Chardonnay in de stijl van Champagne en Bourgogne maar met een eigen originele en lokale toets!