De van Nederland afkomstige Maarten maakt samen met zijn gezin streekproducten endelicatessen van Limburgse bodem: confituur, dressing, advocaat, speculaaskoekenmix en barbecuesaus. Ambachtelijk gemaakt, eerlijk en zonder toevoegingen.
Acht jaar geleden startte Eddy de hoeveslagerij Op de Tom. Hun runds- en varkensvlees zijn om duimen en vingers bij af te likken en voor een authentieke barbecue moet je sowieso bij hen zijn!
Ester en Thomas van zuivelbedrijfd MELK KAN! werken samen met kaasmakerij Catharinadal, maar brengen hun melk ook zelf aan de man via een koelwagen op de markt. Daarnaast koop je op hun erf melk en andere zelfgemaakte zuivelproducten recht van de koe.
Tien jaar geleden ging Jan na een actieve loopbaan op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na enkele jaren is het familie-landbouwbedrijf, gespecialiseerd in hoogstamboomgaarden, uitgegroeid tot een succesvolle onderneming.
Bij hoeveslagerij Sint-Annahof vindt u naast het eigen gekweekt lamsvlees en artisanaal bereide charcuterie ook rundsvlees Blonde d'Aquitaine, varkensvlees Duroc, schapenmelkproducten en enkele streekproducten
Samen willen wij (Bart en Eef = BeE) mensen terug in contact brengen met de natuur (Back 2 Nature, met ons 2’en) en het mooie wat ze ons te bieden heeft.