Vind een Producent in je buurt

Producent in de kijker

Verhaal
Het Vrije Veld
In de groentenpakketten van bioboer Het Vrije Veld zit véél meer dan gezonde vitamines en smaakbommen alleen. Biologische producten, een duurzame werkwijze én een eerlijke verloning voor de boer, bijvoorbeeld. Lokale toppers recht van het veld, zo op je bord.
Verhaal
Fruitdas
Fruitdas maakt cider, appelsap en stroop afkomstig van Haspengouwse hoogstamboomgaarden die deel uitmaken van het authentieke landschap en bijdragen aan de biodiversiteit.
Verhaal
Brouwerij Remise 56

Patrick en Michèle streven niet alleen naar een goed bier maar ook naar een groene brouwerij. Remise 56 is namelijk de eerste en enige brouwerij in zijn soort die volledig op groene energie draait. Kom gezellig tafelen met een lekker biertje in het Grand Café.

Verhaal
Winnerhoeve

Bij Jacky & Christine van de Winnerhoeve kan je tijdens het aspergeseizoen terecht voor verse asperges. Ze verkopen daarbuiten ook fairtrade kazen en yoghurt van de kaasmakerij Catharinadal in Achel. 

Verhaal
Aardevol
Bert en Geertje runnen samen Aardevol, een biologisch tuinbouwbedrijf met thuisverkoop. Bert bewerkt het veld en staat met heerlijke, verse producten op de markten van Tongeren, Spa, Huy, Malmedy en Verviers. Geertje helpt je graag verder in de boerderijwinkel.
Verhaal
Bakkerij Vangronsveld

Bert van Bakkerij Vangronsveld in Bilzen staat elke dag paraat om de erkende streekproducten zoals Limburgse Mikkemannen en Bilzerse Kattetongen te maken. 

Koffiebranderij Gimo
Bij Koffiebranderij Gimo maken we koffie zoals ze dat honderd jaar geleden deden. Onze zorgvuldig geselecteerde koffiebonen worden op ambachtelijke wijze gebrand om het aroma optimaal te laten geuren en smaken. Hou je van een volle body, een milde toets of een fruitige nasmaak? Wij gaan samen met jou op zoek naar de koffiecombinatie die perfect past bij je persoonlijke voorkeuren. Ben je op zoek naar koffie die matcht met de smaak van je bedrijf? Kies dan voor je eigen koffiemerk, geheel samengesteld volgens jouw persoonlijke voorkeur. Trakteer jezelf op een gouden koffiemoment bij Guy en Monique van Koffiebranderij Gimo of doe eens een kopje koffie cadeau.
Verhaal
Blauwe Bessenplantage Schrijnwerkers
Bij bessenplantage Schrijnwerkers kun je zelf je blauwe bessen komen plukken – vérser kan niet. Niet veel tijd? Bestel je blauwe lading dan of shop ze 24/7 in de bessenautomaat, net als de verwerkte producten zoals blauw bessensap, een echte vitamineboost.
PJ Fruit
“Op den heuvel” te midden van de Stevoortse velden kan je ons fruitbedrijf PJ Fruit vinden. PJ Fruit is een familiebedrijf gespecialiseerd in de teelt van appels en peren. ​Maar PJ Fruit is meer dan dat. Leer ons kennen tijdens een van de vele activiteiten op onze boerderij of kom langs in onze hoevewinkel waar je onze eigen producten recht van het veld kan proeven. ​Je bent van harte welkom!
Producten
Afzetmarkt
Loading...
Producten

Zuivel & eieren

Producten

Fruit

Vlees & vis

Automaat beschikbaar

't Gebroek

Zuurbroekstraat 11

3690 Zutendaal


Producten

Granen

Zuivel & eieren

Sappen & siropen

Producten

Fruit

Zuivel & eieren

Automaat beschikbaar

Producten

Zuivel & eieren

Brood en gebak

Producten

Fruit

Vlees & vis

Zuivel & eieren

Groenten

Confituur, honing en stroop

't Mulke

Molendijk 45

3960 Hamont-Achel


Producten

Zuivel & eieren

Producten

Sterke dranken

100% Kriekensap

Schoolstraat 84

3540 Herk-de-Stad


Producten

Fruit

Sappen & siropen

Producten

Fruit

Groenten

Loading...