Bruschetta met camembert, aardbei en honing
20 minuten
Voorgerecht

Vergeet bruschetta met tomaat. Deze frisse versie met camembert, aardbei en honing heeft een originele én overheerlijke smaak. Ideaal als hapje wanneer je bezoek hebt, of als verrassend voorgerecht.

Limburgs hoofdingrediënt

Ingrediënten
6 Personen
1 Stokbrood
350 g Camembert
50 g Amandelen
6 eetlepels Honing
Recept
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd het brood in stukken van zo’n 3 cm dik. Bak ze gedurende 10 minuten in de oven.
  3. Snijd ondertussen de camembert en aardbeien in plakjes. Plet de amandelen met een vijzel.
  4. Haal het brood uit de oven. Beleg ieder stuk met een paar schijfjes camembert en aardbeien en besprenkel met de honing. Garneer met het amandelpoeder.