Fusilli met biefstukreepjes, pompoen en spruitjes
20 minuten
Hoofdgerecht

Geen zin in – weeral – aardappelen met groenten en een stuk vlees? Probeer deze fusilli met biefstuk en groenten eens: net zo makkelijk maar toch eens iets anders. Ideaal voor elke weekdag!

Ingrediënten
4 Personen
200 g Biefstuk
400 g Pompoen
300 g Spruitjes
2 teentjes Knoflook
500 g Fusilli
Peper
Zout
Recept
  1. Snijd de biefstuk in reepjes, de pompoen en paprika in blokjes en halveer de spruitjes. Pers de knoflook.
  2. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  3. Verhit wat olie in een wokpan en roerbak de knoflook, pompoen en spruitjes ongeveer 6 minuten. Voeg in de laatste 3 minuten de biefstukreepjes toe. Breng op smaak met peper en zout en meng met de fusilli.

Deze recepten kan je misschien ook wel smaken: