Verfrissende yoghurtijsjes met verse aardbeien
10 minuten
Dessert

Op een hete zomerdag smaakt niets zo goed als een verfrissend ijsje. Gelukkig hebben wij een caloriearme én lekkere versie voor je bedacht op basis van yoghurt en aardbeien zodat je straks toch nog moeiteloos in je zomerkleding past.

Limburgs hoofdingrediënt

Ingrediënten
4 Personen
1 Aardbeienjam
400 g Natuuryoghurt
4 eetlepels Honing
Recept
  1. Stop de aardbeien samen met de jam en de helft van de honing in de blender. Mix kort zodat je nog stukjes overhoudt.
  2. Verdeel de aardbeienmix over de ijsvormen.
  3. Meng de yoghurt met de andere helft van de honing en giet dit over de aardbeienmix.
  4. Zet minstens 2 uur in de diepvries.

Tip: geen ijsvormen in huis? Maak je ijsjes dan in papieren cupcakevormpjes en stop er houten stokjes in. Net zo lekker!